Pályázat

  Szerzői jogvédelem

  Szerzői jogvédelem

  Copyright ©

  Szerzői jog 2020 Békés Bohém Vendégház

  Ezen weboldal tartalma a © 2020 Békés Bohém Vendégház szerzői (továbbiakban: Szerző) jogvédelme alatt állnak. Minden jog fenntartva.

  A weboldalon található információk, beleértve az összes médiaelem, de nem korlátozva a logókra, megnevezésekre, szöveges részekre, képekre, illusztrációkra, videó fájlokra, animációkra és hanganyagokra, szellemi tulajdon védelme alatt állnak.

  A weboldal tartalmát tilos sokszorosítani, le másolni, áthelyezni, közzétenni, terjeszteni, tárolni vagy más weboldalra vagy dokumentumba helyezni a szerző előzetes írásos engedélye nélkül. Kizárólag egyéni használat céljára azonban lemásolható, tárolható és letölthető a szerző előzetes írásos engedélye nélkül. Semmilyen esetben sem megengedett az ilyen tartalmak terjesztése, vagy harmadik félhez történő eljuttatása!

  A weboldalon található minden szellemi tulajdon jogát fenntartjuk és szigorúan tilos azok bárminemű használata a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül. A weboldal egyes részei tartalmazhatnak képeket, amelyek szerzői jogai azok szolgáltatóit illetik.

  2020. március 1.


  A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató